NLP

Невъзможно е да се дадат на живота повече дни, но е възможно да се даде повече живот на дните. Научете съзнанието си да работи за вашия успех

В личния и професионалния си живот често прекарваме изключително много време във вършене на неща, които изискват огромни усилия, но дават почти нулеви резултати. Същевременно всеки от нас познава поне един мениджър, който с лекота управлява екипа си, поне един търговец, който реализира големи продажби без особени усилия и поне един приятел, който винаги е душата на компанията.  Запитвали ли сте се защо е така? Защо някои хора сякаш могат да се справят и с невъзможното, а други се провалят и в най-елементарните предизвикателства? 

NLP (Невро-Лингвистично Програмиране) не само може да ви даде отговор на този въпрос, но и да ви помогне да извличате полза от всяка ситуация в живота си, да използвате потенциала си максимално ефективно и да подобрите качеството си на живот като цяло. Най-просто казано NLP е набор от принципи, поведенчески модели и техники, които ни позволяват да променяме, усвояваме или елиминираме навици и така да достигнем до по-бързо личностно израстване,  по-добър самоконтрол и по-ефективна комуникация с околните.  

Защо NLP? Просто защото наистина действа! Доказват го не само световноизвестни личности като Опра Уинфри, Тайгър Уудс и Бил Гейтс, но и хиляди признати специалисти в областта на мениджмънта, продажбите, маркетинга и образованието, които използват наученото от NLP ежедневно. 

NLP може да ви помогне:

  • Да бъдете по-успешни като се научите да управлявате своите емоционални и психически състояния
  • Да замените негативните поведенчески модели и навици с позитивни такива
  • Да трансформирате начина, по който подхождате към ежедневните си задачи
  • Да осъзнаете влиянието си върху околните и да се научите да управлявате поведението си с цел оптимални резултати
  • Да разберете по-добре собствените си мотиви, нужди и поведенчески модели и да ги използвате по възможно най-ефективния начин
  • Да разберете по-добре нуждите, мотивацията и поведението на вашите служители и клиенти
  • Да подобрите начина си на комуникация както в личен, така и в професионален план